logo

Utsjoki-Hanko ajettu

Viimeinen taival kohti Hankoa oli mitaltaan lyhyt 70 km. Fiilis ajaa oli suhteellisen hyvä, sillä Hangossa oli varattu mökki kahdeksi yöksi Regatan aikaan. Tammisaaressa pysähtyessä näin suhteellisen duunatun pyöräpelin. Minkäköhänlaista tuollaisella olisi ajaa Utsjoelta Hankoon?

hanko1

Perillä Silversandissa vuokrasimme siis mökin. Fillarit seinää vasten nojailemaan ja menoksi. 1498 kilometrin jälkeen saattoi emotionaalisesti lasketella suhteellisen vapaalla, mikä hiukan näkyi ja kuuluikin. Kahden päivän regatoinnin jälkeen palanut Valtteri näytti putoushahmo Kete Rahkoselta. Itsestäni en edes viitsinyt ottaa kuvaa.

hanko3b

Junan viedessä kotiin sunnuntaina kuudenmaissa mietin mitä blogille pitäisi tehdä kun matka on päättynyt. Muutama asia on vielä tulossa: pyydetty yhteenveto matkasta ehkä useammassa osassa ja näkemyksiä siitä mitkä varusteet olivat hyödyllisiä ja mitkä eivät. Päivittelen niitä tänne vähitellen. Huvittaisiko lähteä uudelleen? Ei samaa reittiä, mutta jos aikaa olisi, jatkaisin mielelläni Eurooppaan vaikka ensiviikolla. Oli kivaa polkea Suomi päästä päähän.

hanko5

Reitti: Inkoo – Karjaa – Tammisaari – Hanko (70 km)