logo

Salosta Tukholmaan

Toinen matkapäivä lähti käyntiin Salosta klo 11:30, mikä oli turhan aikainen ajankohta ottaen huomioon sen, että laivan lähtöaika oli 20:55. Jaloissa oli lievää jäykkyyttä, mutta siinähän oli.

image

Turkuun on lopulta aika lyhyt matka polkea Salosta ja varsinkin lounaan jälkeen meno sujui reippaasti. Saavuimme Turkuun noin klo 16:30, mistä seurasi luppoilua. Ja mikäs siinä luppoillessa, sillä hiljaa virtaa Aurajoki ja sää oli kuin morsian.

image

Risteily Turusta Tukholmaan toimi, koska pääsi saunaan, porealtaaseen ja syömään suhteellisen hyvin. Aikainen saapuminen satamaan (klo 6:30) toki aiheutti sen, että oli mentävä aikaisin nukkumaan ja hiukan ahdistusta siitä, että unia ei saanut jatkaa Tukholmassakaan sillä hotelliin pääsisi sisään vasta kello 15:00. Arjen Watssonina kunnostautui tietysti Valtsu, joka järjesti aamupäiväksi lepopaikan kaverinsa luokse. Kymmenen kilometriä pyöräilyä Älvsjöhön ja sohvalle pötköttämään. Varsinainen Solsidan tämä paikallinen Kumpula. Kiitokset Artulle majoituksesta ja matkaoppailusta.

Älvsjö, Tukholma

Reitti: Salo – Turku – Tukholma, pyöräilyä 68 km