logo

Nizzassa polkimet tulilla

Tänään se sitten taas alkoi. Aamulla varustesäkit olivat pakattuna kotisohvalla ja päivällä ruumassa pyörän kanssa matkalla kohti Nizzaa. Lennon ajan sai jännittää lätkämatsin tulosta, kun Norweigianin nettiyhteys oli lennollani poikki. Hyvin kuitenkin meni noin muuten, lento sekä matsi.

varusteita2016

Purin pyörän Nizzan lentokentällä kuljetuslaatikosta ja kokosin kasaan mukavassa auringonpaisteessa. Mitään ei ollut hajonnut lennon aikana ja sain fillarin kasaan aika kevyin ponnisteluin. Olin ottanut hotellin ensimmäiseksi yöksi läheltä lentokenttää varosyistä, ensimmäisenä iltana on helpompi säätää lähellä kuin taluttaa korjauskelvotanta pyörää esim. 50 km. Kaikki kuitenkin tällä kertaa kunnossa.

20160521_kuva_2

Hotellilla fillarin sai tuoda sisään huoneeseen, mikä on hyvä juttu. Sain myös lahjottua hotellivirkailijan viemään matkalaukkuna toimineen merimiessäkin postiin maanantaina henkilökohtaisesti (lupasi jopa kuitata lähetyksen tekstiviestillä). Tämä Ranska on siitä ihmeellinen paikka, että aina ensin sanotaan että ei onnistu ja kaikki on kiinni. Kun ei lannistu ja vähän juttelee, niin johan onnistuu. Toiseksi viimeisenä hommana oli avata blogi, mikä on nyt tehty. Viimeiseksi löytää huomiselle majoitus, sen jälkeen lähden tutkimaan löytyisikö netin ihmeellisestä maailmasta jotakin jääkiekkostriimiä iltapäivän pelistä.

Reitti: Nizzan lentokenttä – Länsi-Nizza (2 km)